Team VEGAN/NORGE

 
Sjefsredaktør, founder & CEO

Julie Hvidsten

Sjefsredaktør og founder av VEGAN/NORGE

Julie startet etter flere år med et plantebasert kosthold Norges første nettmagasin om plantebasert kosthold å livsstil. Med bakgrunn fra digital markedsføring og lidenskap for mat og wellness, samt flerårig erfaring med deling av content i egne og eksterne kanaler. VEGAN/NORGE ble til for å inspirere folk flest til å leve grønnere.


Janet Dominga

Kristine Rykkelid

Digital nomade, siviløkonom og medgrunnlegger av Greenseed Norge

Kristine lever for eventyr og du finner henne helst blant ville dyr i den indiske jungelen eller med laptopen på fanget langs Afrikas langstrakte strender. Hun lever plantebasert på tiende året, elsker fotografering og er lidenskapelig opptatt av å skape en mer åpen, inkluderende og bærekraftig verden for generasjonene som kommer etter oss.

heplpa.jpg

Tanja Kalchenko og Nina Johansen

Leder og nestleder i organisasjonen Helsepersonell for Plantebasert kosthold

Tanja spesialist i medisinsk radiologi og overlege ved OUS og er grunnlegger av organisasjonen HePla som er en del av PAN Norge, en nasjonal gren av PAN International. Nina jobber som ernæringsrådgiver, og er dessuten nestleder av både HePla og PAN Norge. Sammen sikrer de at korrekt ernærings- og helsefaglig innhold deles på VEGAN/NORGE.


Kreativ konseptutvikler, coach og skribent

Elin Gundersen

Kreativ konseptutvikler, coach og medgrunnlegger av Greenseed Norge

Elin er medgrunnlegger av Greenseed Norge AS, med konsepter som Loco, Make a momentum og Yard. Hun brenner for å inspirere og skape fellesskap, tjenester, produkter og plattformer som gjør det enklere å velge en mer bærekraftig livsstil.

Spaltist og ekspert på fermentering

Karoline Brochmann

Spaltist og fermenteringsekspert hos VEGAN/NORGE

Karoline har studert ernæring og besitter en master i matinnovasjon og helse i København. Hun har erfaring fra produktutvikling og kombuchaproduksjon i ASK Brygghus. Helseutfordringer har ført til at Karoline har utforsket mye med probiotiske mat- og drikkevarer, og helsen har dessuten blitt bedre av et plantebasert kosthold.


Skjermbilde 2021-02-13 kl. 08.58.33.png

Ingunn Elstad

Spaltist, veganer for dyrene og styremedlem i Norsk Vegansamfunn

Ingunn har en bachelor i PR og samfunnspåvirkning og har vært veganer i fire år. I Norsk vegansamfunn har hun ansvar for økonomi, og har vært med på etableringen av Norsk vegansamfunn som livssynsorganisasjon. Ingunn vil bidra til å gjøre det enkelt å ta dyrevennlige valg, og skriver om vegansk skjønnhet på sin egen blogg Planet Vegan.


Vil du bidra?

Ta kontakt med oss og fortell litt om deg selv, hva du brenner for og hvordan du kan bidra på VEGAN/NORGE.