Bastard Burgers endelig i Norge

#invitert av Bastard Burgers

Den svenske restaurantkjeden Bastard Burgers har endelig kommet til Norge. I Juni åpnet de sin første Oslo-restaurant like ved Solli Plass. Og de har husket på oss veganere!

Bastard Burgers er en svensk burgerkjede som endelig har kommet til Norge. Juni 2021 åpnet de sin første restaurant på Frogner i Oslo!

Bastard Burgers er en svensk burgerkjede som endelig har kommet til Norge. Juni 2021 åpnet de sin første restaurant på Frogner i Oslo!

 

I forbindelse med åpningen av Bastard Burger sin første restaurant i Norge, ble vi i VEGAN/NORGE invitert på testing av menyen deres dagen før åpningsdagen.

Restaurantkjeden er stor i Sverige, og det med god grunn spør du oss. Fantastisk mat, god service og ikke minst et stort plantebasert utvalg!

– Uformell atmosfære

I og med at vi besøkte restauranten på et førlanseringsarrangement er det vanskelig å bedømme atmosfæren under normale omstendigheter. Med DJ på plass ble det etter vår smak litt for høy musikk til å kunne snakke sammen uanstrengt under måltidet. Personalet på sin side var derimot utrolig imøtekommende og tilgjengelige.

Utover det er stemningen i restauranten svært uformell, og et sted du kan stikke innom når enn du måtte ønske. Om det så er på vei hjem fra jobb, en hangover-søndag, en dag du vil ta noen øl med venner eller en dag du bare må ha et raskt, enkelt og skikkelig godt måltid!


Mat ☆☆☆☆
Service ★★★★
Atmosfære ♡♡♡
Prisnivå $$

POENG

3,5

AV 5 MULIGE


– Stort plantebasert utvalg på menyen

Bastard Burgers har en tydelig satsning på vegansk mat, og har dedikert en hel side i menyen til plantebaserte alternativer. Den er til og med grønn! De har faktisk hele seks veganske burgere, diverse tilbehør og dressinger, samt to milkshakes som er helt veganske på menyen.

83162B71-766A-46D5-8F6D-46A9E74B9E93_1_105_c.jpeg

– En egen vri på Beyong-burgerne

Maten var upåklagelig, burgeren var virkelig supersaftig og god.

De plantebaserte burgerne er laget av Beyond Meat, men ikke på den vanlige måten. Gjengen hos Bastard Burgers har funnet nøkkeloppskriften på å få til en ekstra saftig og bra tekstur på burgerne. I stedet for å bruke ferdige patties fra Beyond Burger, moser de dem og former egne patties.

Vi testet Beyond London og Beyond Los Angeles. Sistnevnte var toppet med karamellisert løk, i tillegg til vegansk cheddarost, Tulip vegansk bacon, jalapenos, tomat, salat og sweet hot jalapenodressing. Virkelig supergodt! Beyond London hadde vegansk trøffeldressing, syltet rødløk, vegansk ost og crispsalat.

Til dessert gikk vi for hver vår plantebaserte jordbærmilkshake. Kremete og med tykk konsistens, akkurat slik milkshake skal være. Man kan også velge vegansk oreo-shake fra menyen!

Bastard Burgers er definitivt verdt et besøk!


Flere spisesteder