Oslo Kommune gjør mye for klimaet, og har store planer innen områder som transport, bærekraftig forbruk og bruk av regnskogprodukter for å nevne noe. Fantastisk at de også har bærekraftige målsetninger for kommunens mat- og drikke!
Read MoreEn sann glede å se at store kafékjeder som Espresso House tar plantebasert mat og drikke på alvor.
Read MoreCheesy grønnsaker med crunchy topping? Ja takk! Perfekt komfortmat når vinter-kulda setter inn.
Read MoreDu er ikke alene om å lure på hva slags mat man kan lage til et spedbarn som akkurat har begynt å spise fast føde. Og visste du at nesten all barnegrøt i dagligvarebutikken inneholder melkepulver? Her er noen gode tips!
Read MoreVolvo bilmerket velger å kutte ut bruk av skinn i sine biler og innen 2030 skal alle deres biler være skinnfrie.
Read MoreRykende ferskt pinnebrød av surdeig er et godt alternativ til brødskiven på tur. Deigen settes et døgn i forveien og er klar på selve turdagen.
Read MoreMari Hult bak Vegetarbloggen elsker julen. Slik ser en typisk julehøytid ser ut for henne!
Read MoreVegansk pepperkakeis er perfekt som dessert i julen! Her får du oppskriften.
Read MoreSent ute med julegavene i år? Fortvil ikke, her får du guiden til bærekraftige julegaver som også kan kjøpes i siste liten.
Read MoreI desembermåned er det godt å fylle opp kjøleskapet med gode norske sideretter til julemiddagene som venter. Her er oppskrift på fermentert rødkål – julens beste tilbehør!
Read MoreLuciadagen er 13. desember og feires gjerne med sang, Luciatog og lussekatter. Skikkelig god og helt plantebasert oppskrift på lussekatter får du hos oss!
Read MoreNTNU følger etter og åpner det første helveganske spisestedet på campus i Trondheim!
Read MoreEr du av typen som liker dessert til lunsj? Eller som alltid er skrubbsulten i det du kommer inn døra hjemme?
Read MoreTil tross for at mat- og matindustrien står for opptil 37 % av verdens klimagassutslipp, var det ikke et punkt på den offisielle agendaen på COP26 – den globale klimatoppmøtet i Glasgow sist uke.
Read MoreMatprisen 2021 ble i år arrangert for åttende gang. Prisene i seg selv var ikke glasskuler eller gullforgylte krukker, men noe mye kulere og mer bærekraftig. Her er vinnerne!
Read MoreEn vegansk variant av en gammel oppskrift på sirupssnipper fra Lesja i Gudbrandsdalen. Vi lover disse kommer til å bli en hit i jula!
Read MoreVi tok en prat med flere av de største grønne profilene i Norge om julens beste øyeblikk, gaveønsker og gavetips!
Read More