Mari Hult bak Vegetarbloggen elsker julen. Slik ser en typisk julehøytid ser ut for henne!
Read MoreVi tok en prat med flere av de største grønne profilene i Norge om julens beste øyeblikk, gaveønsker og gavetips!
Read MoreDyrerettsaktivist Samuel Rostøl forteller oss om sin reise til veganisme som startet allerede i barndommen.
Read MoreVeganergutta, vegetarentusiast Hanne-Lene Dahlgren, Veganske fristelser og Vegetarbloggen deler sine tips og triks for å gjøre plantebasert matlagning enklere!
Read MoreKaja Nicole Mainardi sa opp jobbeng ble aktivist på heltid for dyreneo og har vært aktiv for flere forskjellige dyrevernorganisasjoner, blant annet Extinction Rebellion.
Read MoreOm sommeren arbeider den uruguayanske kokken Guillermo på Kafé Knusarn i Henningsvær. Hans lidenskap er pasta, og i sommer lager han supergode veganske sorrentinos.
Read MoreMed produkter basert på tang og tare, ønsker bestevenninnene bak Lofoten Seaweed å inspirere andre med ren mat, og de arbeider for et rent hav.
Read MoreAlexander Stølås er blant Haugesund FKs mest profilerte fotballspillere. Hvordan er det er å være idrettsutøver på øverste nivå i Norge og samtidig spise plantebasert? Få svaret og en av hans favorittoppskrifter her!
Read MoreArtist og danser, Omer Bhatti, har spist vegansk de siste seks årene. Han bruker ellers mye tid på velvære, yoga og meditasjon, i tillegg til å lese mye bøker. Her er vårt eksklusive intervju om hans personlige selvutviklingsreise!
Read MoreSophie Elise ble vegetarianer for første gang som åtteåring. Den gang ble det kortvarig, men nå er det over ti år siden hun spiste kjøtt sist. Mer om det og hennes forhold til plantebasert mat under!
Read MoreSimona Cerneckyte, kjent som The Alternative Palate på Instagram for sine nydelige bowls, var et etterspurt intervjuobjekt fra dere lesere. Her får du hennes historie og favorittoppskrift, samt noen avsluttende på veien mot et plantebasert kosthold.
Read MoreEt nytt år står for tur og annerledesåret 2020 er nå lagt bak oss. Endelig vil nok mange si! Et nytt år kommer som et friskt pust og gir i hvert fall meg, Julie, en følelse av å kunne starte med blanke ark. Jeg tar en titt på mattrender og tipser deg om hvordan du kan bli den beste versjonen av deg selv i 2021!
Read More