Til tross for at mat- og matindustrien står for opptil 37 % av verdens klimagassutslipp, var det ikke et punkt på den offisielle agendaen på COP26 – den globale klimatoppmøtet i Glasgow sist uke.
Read MoreTakeaway-konseptet på Vulkan benytter seg av «ghost kitchens» og skreddersyr mat for levering. Slik gikk det på åpningsdagen!
Read MoreAmbisjonen er å lage den beste veganske maten i Norge på denne kantinen – og det skal være god mat for alle, ikke bare de som allerede spiser vegansk.
Read MoreEtter å ha holdt på med konseptutvikling og oppstartsbedrifter i flere år har vi tatt med oss noen lærdommer og plukket opp noen triks på veien. Her er noen tips til dere som ønsker å starte eller nylig har startet selv!
Read MoreGår du med en drøm om å starte en bærekraftig business? Her får du en bærekraftig konseptutviklings-strategi du kan benytte deg av i planleggingen.
Read More